Frakt & Retur

skipet til alle hjørner av verden og gjøre gratis frakt til de fleste land.
 Internasjonal skipsfart håndteres av International Transport Company, innen en uke levering vanligvis.
 Hver bestilling vil være forsikret for hele kjøpesummen, og kan spores på EMS nettsiden.
 De fleste internasjonale forsendelser blir sendt via DHL hovedsakelig i detaljhandel, mens for engros, kan du kontakte oss, klikk for å bli med oss ​​nå! Det er derfor du kan nyte gratis frakt til Storbritannia, AU, USA, etc og stor rabatt tilby her detaljhandel. Spar mer penger nå nyter virkelig igjen kvalitet.
 Alle pakker vil bli sendt i en annen boks!
 Etter å ha plassert ordre, vennligst sjekk din e-post umiddelbart for å få ordrebekreftelse, og du kan også spore din bestilling på nettet med sporingsnummeret på EMS nettsiden!
 Atmosfære Notice: Hvis du ikke mottar bestillingen innen 10 dager, ta kontakt med oss ​​med en gang

Return Policy

Vi er forpliktet til din tilfredshet. Før du nyter det enkelt å bytte og retur policy, må du ta kontakt med tilbake leveringsadresse før du sender varene tilbake. Og at alle elementer sendt tilbake til oss må være i sin opprinnelige tilstand dvs. ikke slitt, endres eller vasket, med alle koder vedlagt.
 Alle bestilte varer er de rette elementer å velge mellom www.angelinegoh.com . Og hvis retur rette elementer for en refusjon: alle returnerte elementer er gitt med utsetting gebyr på 15%. Frakt kostnader er ikke refunderes.
 Vi vil ikke dekke frakt kostnaden for avkastning eller utveksling av riktig pakke, vil du være ansvarlig for frakt og håndtering. I tillegg anbefaler vi at du legger til sporing og forsikring for din egen beskyttelse, da de ikke er ansvarlig for tapte forsendelser.
 Alle returnerte varer skal sendes til leveringsadressen du e.

Exchanges

Vi aksepterer bytte av en annen farge eller størrelse innen 30 dager etter den opprinnelige shipping dato. Kontakt oss med dine Ordre-ID og du vil hjelpe. Hvis du ønsker å utveksle elementer til en annen stil, ville du må returnere varene for refusjon * (som per Returrett) og plassere en ny ordre for den stilen du foretrekker.
 Kontakt oss før du sender varene tilbake. Alle elementer sendt tilbake til oss må være i sin opprinnelige tilstand dvs. ikke slitt, endres eller vasket, med alle koder vedlagt. Fra Slitte eller skitne elementer vil bli returnert tilbake til deg.
 Vi vil ikke dekke frakt kostnadene for utveksling, vil du være ansvarlig for frakt og håndtering shipping og frakt av utvekslet elementene tilbake til deg. I tillegg anbefaler vi at du legger til sporing og forsikring når du sender produkter til oss for din egen beskyttelse, da de ikke er ansvarlig for tapte forsendelser. Frakt kostnader er ikke refunderes.
 Atmosfære Notice: Vennligst nøye velge produktet og størrelse. Hvis du ønsker å returnere produktet på grunn av deres uforsiktig feil, må du betale returfrakt.

Ordreannullering

Kansellering av en ordre må være forespurt før ordren har blitt sendt. vil medføre kansellering avgift, som er 10% av den totale mengde rekkefølge. Fordi vi behandler alle bestillinger så raskt som mulig innen 6-8 timer etter ordre, slik at de ikke alltid er i stand til å kansellere en bestilling etter plassering. Håper du kan forstå på dette punktet forespørsler. Key Avbestilling etter ordren har blitt sendt vil bli behandlet i samsvar med våre returrett.

Friendly Notice


 Hvis du ikke mottok din 10-sifret sporingsnummer innen 3 dager etter at du bestiller, kan det hende at e-postserveren har sett det som spam. I dette tilfellet, kan du kontakte oss for assistanse i ordre sporing.

Tilbake